Carne si fripturi

Mancare de pui cu fasole galbena

Am taiat cubulete pieptul de pui si l-am pus intr-o craticoara cu ulei incins. Am adaugat ceapa tocata marunt, am adaugat putina apa si am lasat la inabusit.Am curatat fasolea galbena si am spalat-o sub mai multe jeturi de apa. Am adaugat-o peste carnita si am mai turnat o ceasca de apa fierbinte. Am lasat mancarea la foc potrivit, pana fasolea s-a patruns, dupa care am pus rosiile, usturoiul si am condimentat cu sare si piper.La final am presarat marar proaspat tocat

O mancarica tare usoara, pe care o faci cu ce gasesti prin frigider. 🙂

Mancare de pui cu fasole galbena

Ingrediente

  • 4-5 fasii piept de pui 2 maini de fasole galbena 1 ceapa mica tocata 3-4 catei de usturoi 4-5 rosii cherry ulei sare piper marar

Mod de preparare

  • O mancarica tare usoara, pe care o faci cu ce gasesti prin frigider. 🙂

Share