Carne si fripturi

Mancare de pui cu bambus

Spalam legumele. Prazul se taie rondele, gogosarul se taie felii. Se calesc apoi in ulei.Adaugam ciocanelele spalate, condimentam cu sare si piper, punem o cana cu apa peste carne si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.Scurgem apa din borcanul de bambus feliat. Adaugam bambusul in cratita peste ciocanele, mai completam cu putina apa si lasam sa mai fiarba la foc mic inca 20-30 minute.La fin

Mancare de pui cu bambus

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui 1 borcan felii de bambus 1 gogosar rosu carnos 1 bucata praz 3 linguri ulei sare si piper dupa gust 1 legatura patrunjel verde tocat

Mod de preparare

  • Spalam legumele. Prazul se taie rondele, gogosarul se taie felii. Se calesc apoi in ulei.Adaugam ciocanelele spalate, condimentam cu sare si piper, punem o cana cu apa peste carne si lasam sa fiarba la foc potrivit cca 20 min.Scurgem apa din borcanul de bambus feliat. Adaugam bambusul in cratita peste ciocanele, mai completam cu putina apa si lasam sa mai fiarba la foc mic inca 20-30 minute.La final presaram patrunjel verde tocat si lasam cateva minute sa se intrepatrunda aromele.Pofta buna!

Share