Sezon

Mancare de mazare cu ciuperci

Curatam si spalam cepele si morcovii, tocam marunt ceapa, morcovii ii dam pe razatoarea mai mica, apoi calim legumele impreuna iar spre final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam mazarea si ciupercile (am folosit mazare congelata si ciuperci din conserva). Completam cu apa si cele 3 linguri de bulion, lasam la fiert 30 – 40 minute. La final adaugam patrunjel verde tocat sau patrunjel uscat.

Mancare de mazare cu ciuperci

Ingrediente

  • 700 g mazare300 g ciuperci2 cepe1-2 morcovi3 linguri bulionuleisare, piper, boia dulcepatrunjel verde sau uscat

Mod de preparare

  • Curatam si spalam cepele si morcovii, tocam marunt ceapa, morcovii ii dam pe razatoarea mai mica, apoi calim legumele impreuna iar spre final adaugam 2 lingurite de boia dulce. Adaugam mazarea si ciupercile (am folosit mazare congelata si ciuperci din conserva). Completam cu apa si cele 3 linguri de bulion, lasam la fiert 30 – 40 minute. La final adaugam patrunjel verde tocat sau patrunjel uscat.

Share