Vita

Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat

fasolea fideluta parca este mai gustoasa toamna.

Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat 2-3 clocote se varsa apa , se spala carnea si se pune iar la fiert. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat se pune fasolea ,care a fost fiarta separat si sucul de rosii. La sfarsit se adauga uleiul, sarea, piperul si busuiocul. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se

Mancare de fasole verde cu pulpa de manzat


Portii

4

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 500 g. carne de manzat

  • 500 g. fasole fideluta

  • o ceapa mare

  • 200 g. suc de rosii

  •  

  • 3-4 linguri de ulei de masline

  • sare dupa gust

  • putin busuioc

  • putin piper

  • marar

Mod de preparare

  • Se spala carnea , se portioneaza si se pune la fiert in apa clocotita. Dupa ce a dat 2-3 clocote se varsa apa , se spala carnea si se pune iar la fiert. Cand carnea este fiarta pe jumatate se adauga ceapa taiata marunt. Cand ceapa s-a inmuiat se pune fasolea ,care a fost fiarta separat si sucul de rosii. La sfarsit se adauga uleiul, sarea, piperul si busuiocul. Se lasa sa dea 2-3 clocote si se stinge focul. Dupa ce s-a racit putin se adauga mararul.

Share