Aperitive / Garnituri

Mamaliga pentru gasca noastra

Mamaliga cu ce am avut la indemana, ca eram multi si flamazi, asa ca am pus de-o mamaliga….

Mai intai punem la fiert ouale, musai sa iasa moi.Apoi Punem tuciul cu apa si presaram sare, cand incepe sa fiarba adaugam malaiul si amestecam bine, lasam sa fiarba la foc mic,trebuie sa obtinem o mamaliga moale. Separatradem pe razatoarea mare cascaveaua si branza de oaie, le punem intr-un castron mare , adaugam smantana si ouale fierte moi si amestecam bine. Cand mamaliga este fiarta transfe

Mamaliga pentru gasca noastra


Portii

15

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • Pentru mamaliga

  • 1 kg malai

  • sare

  • apa , cat sa iasa o mamaliga mai moale

  • 700 g cascavea afumata

  • 700 g branza de oaie

  • 14 oua fierte moi

  • 300 g smantana grasa

Mod de preparare

  • Mai intai punem la fiert ouale, musai sa iasa moi.Apoi Punem tuciul cu apa si presaram sare, cand incepe sa fiarba adaugam malaiul si amestecam bine, lasam sa fiarba la foc mic,trebuie sa obtinem o mamaliga moale. Separatradem pe razatoarea mare cascaveaua si branza de oaie, le punem intr-un castron mare , adaugam smantana si ouale fierte moi si amestecam bine. Cand mamaliga este fiarta transferam intr-un ceaun mai mare si incorporam amestecul de branzeturi,ou si smantana.Dupa ce am amestecat bine, presaram deasupra cascavea rasa si servim cat este calda, sa aveti pofta, noi am avut…..

Share