Aperitive / Garnituri

Mamaliga cu prietenii

Se prepara mamaliga. Carnatii taiati bucatele se prajesc. Se topeste untura daca se foloseste untura si nu ulei. Se monteaza in straturi alternative. Soacra mea da la cuptor montajul acesta pentru vreo jumatate de ora, dar noi nu am mai avut rabdare si pentru asa ceva. Se lucreaza rapid, in asa fel incat mamaliga sa nu se raceasca si branza sa se inmoaie putin. Se serveste cu/fara smantana deasupra.

Cantitatile sunt aproximative si depind numai de orientarea gospodinei si gustul prietenilor

Cand mergem la cabana, a devenit deja un obicei ca prietena noastra sa ne pregateasca, intr-una din dimineti, cu este prin frigider minunatia pe care v-o prezint mai jos.

Mamaliga cu prietenii

Ingrediente

  • 1kg malai 700 gr. carnati oarecare sau combinatii de carnati, kaizer si ce o mai fi 800 gr. branza de oaie uscata si sfaramata sau branza de burduf 100 ml. ulei sau untura topita sare dupa gust

Mod de preparare

  • Cand mergem la cabana, a devenit deja un obicei ca prietena noastra sa ne pregateasca, intr-una din dimineti, cu este prin frigider minunatia pe care v-o prezint mai jos.

Share