Peste & Fructe de mare

Macrou cu usturoi si lamaie

Mai intai, punem uleiul la incins intr-o tigaie. Punem rondelele de peste la calit, impreuna cu usturoiul si lasam 7-8 minute. Eu nu am folosit cozile si nici capatanile de la macrou. Adaugam ardeiul boia, sare si piper, apoi transferam totul intr-o cratita.Adaugam bulionul si 1 cana de apa, adaugam si delikat si lamaie taiata rondele si dam la cuptorul preincalzit pentru max. 30 de minute.Pofta buna!

Orice tip de peste veti folosi, va iesi la fel de gustos 🙂 putina verdeata deasupra ar mai fi mers 🙂

Gustos tare este sosul asta 🙂 Reteta si aici – http://noiinbucatarie.ro/macrou-cu-usturoi-si-lamaie/

Macrou cu usturoi si lamaie

Ingrediente

  • 3 buc. macrou 1 capatana de usturoi 4 linguri paste de tomate de casa 50 ml ulei 1 lingurita ardei boia dulce sare piper 1/2 lamaie delikat Maggi Secretul gustului

Mod de preparare

  • Gustos tare este sosul asta 🙂 Reteta si aici – http://noiinbucatarie.ro/macrou-cu-usturoi-si-lamaie/

Share