Deserturi

Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

topim ciocolata cu 250 ml de friscalasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte.se pune cu o lingura crema obtinuta in fiecare cerculet din forma pt gheata si se da la congelator 15 minutescoatem, introducem cite un betisor in fiecare biluta si dam inapoi la congelator pt ….sa zicem o ora.scoatem din congelator in m

Lollipops a la Aziz(inghetata de ciocolata)

Ingrediente

  • 250 ml smantina pt frisca 200 ciocolata amara 250 gr frisca batuta 10 gr gelatina bilute colorate betisoare de plastic sau de lemn forme pt gheata de la frigider

Mod de preparare

  • topim ciocolata cu 250 ml de friscalasam la racit apoi amestecam cu frisca si gelatina hidratata in 5 linguri apa apoi topita deasupra unui vas cu apa fierbinte.se pune cu o lingura crema obtinuta in fiecare cerculet din forma pt gheata si se da la congelator 15 minutescoatem, introducem cite un betisor in fiecare biluta si dam inapoi la congelator pt ….sa zicem o ora.scoatem din congelator in momentul servirii si pt a putea scoate din forme punem tavitele deasupra unei oale cu apa fierbinte 30 de secunde scoatem bomboanele de inghetata si le dam prin bombonele colorate.cei mici vor sta la coada si mai mult,,maaaaiii vreaaaaaaaauuuuuuuuuuu,,nu ve-ti auzi.:)))))))))))desigur puteti umple forme din napolitana si vor fi la fel de bune.

Share