Mancaruri cu carne

Limba cu masline

Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.

Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate

Limba cu masline


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 2 limbi porc

  • 1ceapa

  • suc de rosii

  • 1lingura faina

  • 300g ulei masline

  • sare

  • piper

  • 1-2 foi dafin

  • 1ceasca vin

Mod de preparare

  • Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min,dupa care aruncam apa si punem din nou la fiert pana ce se fierbe.Cand furculita intra usor inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem.

    Ceapa o curatam si o taiem marunt, dupa care o punem sa se caleasca. Cand ceapa a devenit aurie punem sucul de rosii, o lingura de faina si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand repede sa nu se formeze cocoloase).

    Sa nu uitam sa punem si maslinele cateva minute la fiert(10-15min)

    Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi mai lasam 10 min.Pofta buna!!!

Share