Sezon

Legume sotate

Intr-un vas cu apa, sare si putin ulei punem la fiert legumele.Separat se pune la incins uleiul si calim ceapa tocata marunt.Adaugam legumele scurse bine de apa si lasam la foc mic sa scada zeama pe care o lasa.Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu marar verde.Se poate servi drept garnitura sau ca preparat de post.Pofta buna!

Legume sotate

Ingrediente

  • 2 fire de ceapa verde .o mana de mini-carote .5-6 buchetele de conopida .ulei de masline .marar .sare,piper

Mod de preparare

  • Intr-un vas cu apa, sare si putin ulei punem la fiert legumele.Separat se pune la incins uleiul si calim ceapa tocata marunt.Adaugam legumele scurse bine de apa si lasam la foc mic sa scada zeama pe care o lasa.Condimentam dupa gust cu sare si piper si asezonam cu marar verde.Se poate servi drept garnitura sau ca preparat de post.Pofta buna!

Share