Lasagna

Lasagna

Descoperiti intre straturi de paste, gusturile autentice de sos bolognese cu bucati fine cu carne de vita si Bechamel, acoperite molatec cu branza si trecuta prin cuptor.

1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.

2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.

3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.

4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.

Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y

Lasagna


Portii

6

portii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • sos Bechamel 1.2 kg (300 g/strat x 4 straturi)

  • sos Bolognez 1.2 kg (400 g/strat x 3 straturi)

  • placi pt Lasagne

  • Branza 250 g

Mod de preparare

  • 1. Se unge o tava cu primul strat de bechamel.

    2. Se pune 1 rand pe placi, peste un strat de bechamel, peste un strat de bolognese.

    3. Repeta pasul 2 de inca doua ori.

    4. Se introduce in cuptor pt circa 20 min. In ultimele 3 minute se adauga branza rasa pe deasupra.

    Am facut si un video cu modul de preparare: https://www.youtube.com/watch?v=PaEJIB2KK5Y

Share