Sosuri

Ketchup picant de casa

Ketchupul picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Prima data pregatiti sucul de rosii. Se dau legumele prin masina de tocat. Se pun ingredientele intr-o oala emailata si se fierb toate pana se obtine un sos destul de consistent. Se pregatesc sticle de 250 ml. Se pune ketchupul in sticlute si se sterilizeaza la cald. (in paturi). Dupa o zi se pot aseza in camara.Daca il doriti mai fin, se poate strecura inainte.Ketchupul picant de casa se serveste la pizza, spaghetti si fripturi.

Ketchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.

Ketchup picant de casa

Ingrediente

  • 5 gogosari,1 radacina de telina, 3 ardei capia, 1 legatura cimbru, 1 foaie de dafin, 1 lingurita piper, 1 lingura de sare de mare, 125 g zahar, 125 ml ulei, 50 ml otet de mere, 2,5 kg rosii, 2 cepe, 2 catei de usturoi, 1/2 ardei iute.

Mod de preparare

  • Ketchup picant de casa este delicios si foarte simplu de facut. Aveti nevoie de legume, ulei, otet, usturoi si ceva mirodenii.

Share