Diverse

Insulite de dovlecei

Cu iaurt si parmezan, o mare, mare bunatate! Un aperitiv usor de preparat si extrem de gustos!

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu este intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.. Scoatem insulitele pe un vas acoperit

Insulite de dovlecei


Portii

4

portii


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 1 buc dovlecel

  • 2 buc ceapa verde

  • 3 catei usturoi

  • 1 lingura iaurt grecesc

  • 2 linguri pesmet

  • 1 lingura faina

  • 2 linguri parmezan

  • 1 praf de sare

  • 1 varf de cutit praf de copt

  • 1 buc ou

  • 200 ml ulei

Mod de preparare

  • Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau insulitele cu o lingura si se prajesc in uleiul incins. Nu se intorc pana ce partea de jos nu este intarita si prajita. Ne folosim de o paleta si le intoarcem cu grija.
  • Scoatem insulitele pe un vas acoperit cu prosop de hartie, sa absoarba excesul de ulei. Sunt delicioase!

Share