Deserturi

Inghetata cu capsuni si rubarba

1. Capsunii se curata de frunze si se spala.2. Rubarba se spala, se sterge, se taie cubulete si se pune in blender impreuna cu capsunii.3. Peste capsuni se adauga iaurt, miere, ghimbir razuit, extract de vanilie. Se adauga rubarba si se dau prin blender pana se fac pasta.4. Zeama de lamaie se adauga pentru a evita formarea firisoarelor de gheata. 5. Se toarna intreaga compozitie intr-un recipient si se lasa la congelator pentru minim 2-3 ore.6. Zmeura se taie bucatele si se distribuie uniform in compozitie.

Un nou desert cu capsuni si rubarba…

Inghetata cu capsuni si rubarba

Ingrediente

  • 250 grame capsuni; 170 grame rubarba; 6 linguri iaurt grecesc; 6 lingurite miere; 1 lingurita extract de vanilie; 20 grame radacina ghimbir razuit; 125 grame zmeura; zeama de la o jumatate de lamaie.

Mod de preparare

  • Un nou desert cu capsuni si rubarba…

Share