Mancaruri cu carne

Iepure cu sos de ceapa si morcov

O mancarica pe care as repeta-o cu drag!

Iepurele se parleste,spala ,sterge si se portioneaza.

Lamaie se spala si se taie in doua.

Fiecare bucata in parte se freaca bine cu lamaie.

Se ia o tava,se pune in ea o lingura de ulei,ceapa taiata julien,morcovul ras pe razatoarea mica  si foaia de dafin..

Bucatile de carne se pun este ceapa .

Condimentam totul si apoi turam vinul.

Dam tava

Iepure cu sos de ceapa si morcov


Portii

6

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 1 iepure de casa

  • 1 lingura ulei de masline

  • 1 ceapa rosie mare

  • 1 morcov mare

  • 200 ml. vin

  • 200 g. bulion

  • 1 foaie de dafin

  • 100 g. masline

  • 1 lamaie

  • 1 lingurita Baza Mirodenia ( Fuchs)

Mod de preparare

  • Iepurele se parleste,spala ,sterge si se portioneaza.

    Lamaie se spala si se taie in doua.

    Fiecare bucata in parte se freaca bine cu lamaie.

    Se ia o tava,se pune in ea o lingura de ulei,ceapa taiata julien,morcovul ras pe razatoarea mica  si foaia de dafin..

    Bucatile de carne se pun este ceapa .

    Condimentam totul si apoi turam vinul.

    Dam tava la cuptorul incins la 150 de grade pentru 30 min.

    Dupa 30 de minute scoatem tava,adaugam bulionul subtiat cu 100 ml. apa si dam iar la cuptor.

    Cand este frumos rumenit se adauga maslinele,care au fost fierte in prealabil,mai lasam 5 minute si apoi stingem focul .

Share