Mancaruri de post

Icre de Manciuria

fasole batuta sau fasole facaluita sau icre de manciuria cum se zice in zona noastra …

Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert.

O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare.

Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat.

Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul.

Amestecam bine.

 

Icre de Manciuria


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 300 gr fasole

  • sare

  • 1/2 capatina de usturoi

  • 200 ml ulei

Mod de preparare

  • Fasolea o punem la apa cu o seara inainte, iar a doua zi o punem la fiert.

    O scurgem si schimbam apa dupa prima fierbere. Iin a doua apa adaugam si sare.

    Cand e gata fiarta, o scurgem de apa si o dam prin masina de tocat.

    Adaugam usturoiul pisat si apoi putin cite putin uleiul.

    Amestecam bine.

     

Share