Aperitive / Garnituri

Icre de fasole

Mmmm…..o bunatate! Multumesc de inspiratie, Motane!

Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot. Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata. Eu am servit-o si cu rosii.

Icre de fasole


Portii

5

portii


Timp preparare

32

minute


Timp gatire

32

minute

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata, din conserva sau congelator (ca mine) – eu am avut fasole grasa

  • ulei

  • sare, piper, vegeta-dupa gust

  • 3-4 catei usturoi

  • 1 ceapa rosie

Mod de preparare

  • Se fierbe fasolea. Cand e fiarta, se stoarce si se baga la robot. Se mixeaza bine, apoi, se adauga treptat ulei, pana incepe sa se albeasca. Se adauga condimentele si usturoiul si ceapa tocate. Se mai mixeaza putin si se manaca cu multa pofta pe o felie de paine proaspata. Eu am servit-o si cu rosii.

Share