Pt. carne

Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)

Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie. 

Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie. 

După ce s-au răzuit, se amestecă cu oțet de mere, sare și zahăr. 

Se păstrează în borcane, la rece.

Hrean cu oțet (simplu sau cu sfeclă roșie)


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 6-7 rădăcini de hrean;

  • 1 sfeclă roșie;

  • circa 1L oțet de mere și miere;

  • 1 lg sare;

  • 2 lg zahăr sau miere.

  • Opțional

  • ardei iute.

Mod de preparare

  • Se curăță rădăcinile de hrean, se spală; la fel și sfecla roșie. 

    Se dau la răzătoarea mică sau se poate folosi robotul de bucătarie. 

    După ce s-au răzuit, se amestecă cu oțet de mere, sare și zahăr. 

    Se păstrează în borcane, la rece.

     

     

Share