Aperitive / Garnituri

Gyros :)

Carnea se dezgheata si se pune in tigaie in putin ulei. Se lasa la foc mediu pana se face bine apoi marim focul aproximativ 5 minute pentru a praji gyrosul si a-l face un pic mai crocant. Nu uitati sa amestecati in tigaie, in acest timp focul fiind iute. Imediat ce se prajesc bucatile de carne se da deoparte.Clatitele se fac dupa preferinta fiecaruia. Eu am adaugat sare, piper si putin busuioc in compozitie si am copt clatitele.Se ia fiecare clatita si se umple cu gyros si bucati de rosii taiate cum dorim. Se ruleaza si se servesc cu cartofi prajiti si sos tzatziki..A fost delicios…scuzati ca nu am facut mai multe poze dar nu am avut cand..totul s-a mancat rapid 😀

dublati sau chiar triplati cantitatile :))

Gyros 🙂

Ingrediente

  • 500 g gyros gata taiat,marinat( se gaseste in comert) 3 clatite facute cu sare, piper,busuioc am pus eu:) 1 rosie cartofi prajiti pt servire:) sos tzatziki (eu l-am facut in casa)

Mod de preparare

  • dublati sau chiar triplati cantitatile :))

Share