Aperitive / Garnituri

Gustare rece

Spalam, curatam si feliem legumele dupa preferinta.Asezam carnea, cascavalul, maslinele si legumele pe platouri, formand decoruri.Servim cu chifle (si eventual sosuri de mustar, ardei, rosii, iaurt, usturoi etc).

Retete de PastiDin categoria as mai manca ceva dar nu stiu ce (si in nici un caz mancarea gatita din frigider) va prezint o gustare rece, rapida si satioasa!

Gustare rece

Ingrediente

  • 100 gr. carnat dublu afumat; 50 gr. pastrama feliata subtire; 50 gr. kaiser feliat; 50 gr. masline (combinate); 50 gr. cascaval; 1/2 castravete Fabio; 1 ceapa rosie; 5-6 rosii cherry; chifle.

Mod de preparare

  • Retete de PastiDin categoria as mai manca ceva dar nu stiu ce (si in nici un caz mancarea gatita din frigider) va prezint o gustare rece, rapida si satioasa!

Share