Sezon

Gustare de Pasti

Este o gustare sanatoasa de Pasti, copiii o sa fie incantati sa manance betigase de morcovi cu diferite salate condimentate.Prima oara curatam morcovii si le taiem longitudinal, ca sa obtinem betigase.Preparam salatele:-Pentru salata de marar punem intr-un bol toate ingredientele, smantana, sarea, piperul, hreanul si mararul taiat marunt si le amestecam bine.-Pentru salata de branza amestecam bran

Gustare de Pasti

Ingrediente

  • 4-5 morcovisalata verdepentru salata de marar: 3 linguri smantanasare, piper1 lingurita hrean in otetmararpentru salata de branza: 2 linguri branza de vaca1 lingura smantanasare1 lingurita ulei de maslineoreganopentru salata de ridichi:2-3 ridichi2 linguri de iaurtsare, piper1 lingurita zeama de lamaie1 lingurita ulei de masline

Mod de preparare

  • Este o gustare sanatoasa de Pasti, copiii o sa fie incantati sa manance betigase de morcovi cu diferite salate condimentate.Prima oara curatam morcovii si le taiem longitudinal, ca sa obtinem betigase.Preparam salatele:-Pentru salata de marar punem intr-un bol toate ingredientele, smantana, sarea, piperul, hreanul si mararul taiat marunt si le amestecam bine.-Pentru salata de branza amestecam branza cu smantana, cu uleiul de masline si o condimentam cu sare si oregano.-Pentru salata de ridichi curatam ridichiile si le radem prin razatoarea fina. Adaugam iaurtul, uleiul de masline, zeama de lamaie si o condimentam dupa gust cu sare.Luam 3 boluri mici si le umplem cu salatele astfel preparate. Le servim cu morcovii pe o farfurie mai mare tapetata cu salata verde.Va doresc pofta buna!

Share