Aperitive / Garnituri

Grisine cu ierburi aromate

In apa calda, se amesteca drojdia si se lasa sa se odihneasca.Intr-un bol mare, amestecam faina, drojdia, uleiul, cascavalul, iaurtul si ierburile aromate, framantam bine pentru cateva minute, apoi presaram aluatul cu faina si acoperim cu un prosop si lasam la dospit pentru o ora.Dupa ce aluatul a crescut, impartim in 4 mingiute egale. Luam una dintre ele si cu un sucitor, intindem aluatul si taiem fasii de grisine.Le asezam intr-o tava acoperita cu hartie de copt si le introducem in cuptorul bine incins, pentru 10-15 minute.

Bunatati pentru colindatori! 🙂

Grisine cu ierburi aromate

Ingrediente

  • 500 gr faina (din care 250 gr faina integrala) jumatate cub de drojdie 1 lingurita sare 1.25 dl iaurt 2 lingurite ierburi aromate ( oregano, tarhon, cimbru, pudra chilli) 1 dl ulei de masline 1.25 dl apa (calda) 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

  • Bunatati pentru colindatori! 🙂

Share