Dulciuri

Gogosele

punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul

cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald

framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora

cand a crescut luam aluatul si il intindem pe masa de lucru. Dupa ce l-am intins taiem gogoselile si le mai lasam puti

Gogosele


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 350 gr lapte

  • 75 gr margarina rama

  • 75 gr zahar

  • 1 ou

  • 1 pliculet drojdie

  • 3 pliculete zahar vanilat

  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

  • punem laptele untul zaharul vanilia intr-o oala mai mica pe foc, pana se topesc untul si zaharul

    cernem faina intr-un vas mai mare si facem o gaura in mijloc in care adaugam oul, drojdia si laptele cald

    framantam bina si il lasam sa creasca timp de 1 ora

    cand a crescut luam aluatul si il intindem pe masa de lucru. Dupa ce l-am intins taiem gogoselile si le mai lasam putin sa creasca dupa care le prajim in ulei le scoatem pe o farfurie cu servetele absorbente si le dam cu zahar (eu nu le dau prin zahar pudra pentru ca nu le mananca fetita le dau prin zahar normal)

Share