Muraturi

Gogosari umpluti cu struguri

Strugurii si merele murate sunt senzationale, au un gust deosebit de aromat!

Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si s

Gogosari umpluti cu struguri


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 6 gogosari

  • un strugure mare alb

  • un strugure mare rosu, cu boabe mari

  • 2 radacini de hrean

  • frunze de telina

  • 2 mere

Mod de preparare

  • Se scot cotoarele de la gogosari, se spala bine si se curata de seminte si nervuri. Se lasa apoi la scurs. Strugurii se spala. Se umplu gogosarii cu boabele de struguri, apoi se pune cate un capacel din rondele de mar.

    Se aseaza gogosarii intr-un borcan mare, pe frunze de telina. Printre ei se pun betisoare de hrean curatat si spalat. Se prepara solutia din ingredientele de mai sus si se toarna fierbinte in borcan. Se fierbe apoi borcanul la bain-marie jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca in apa.

Share