Sezon

Ghiveci de legume cu fasole verde

Curatam si spalam legumele.Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam apoi pe rand vinetele, dovlecelul si morcovul taiate cubulete.Fasolea o taiem la capete o spalam apoi o rupem in doua – trei si o adaugam peste legumele calite. Urmeaza rosiile decojite si taiate cubulete.Adaugam o lingurita de sare, un pic de piper si 1/2 pahar de apa.Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew. Dupa terminarea programului adaugam sucul de rosii si frunzele de telina tocate marunt si mai selectam functia Stew pe 10 minute.Oprim aparatul si servim mancarea calda.

Mancarea se poate face la fel si pe aragaz intr-un vas acoperit

O delicioasa mancare de vara, doar cu legume, facuta la Multicooker.

Ghiveci de legume cu fasole verde

Ingrediente

  • 2 boluri cu fasole pastai (bol de ciorba) 2 vinete mici 1 dovlecel mic 1 ceapa rosie 2 cepe albe 1 ardei rosu gras 1 morcov 2 rosii un pahar de bulion frunze de telina sare si piper dupa gust 2-3 linguri ulei

Mod de preparare

  • O delicioasa mancare de vara, doar cu legume, facuta la Multicooker.

Share