Mancaruri de post

Ghiveci cu ciuperci

dupa ploaia de azi cu “rasturnate” , sunt tare curioasa daca mai gasesc pe cineva dispus sa guste din acest modest ghiveci cu ciuperci…

Spalam legumele, curatam ceapa si ardeii.

Tocam ceapa, o calim timp de 4-5 minute in ulei, adaugam ardeiul tocat si calim in continuare inca 5 minute. Condimentam mancarea dupa gust.

Adaugam rosiile taiate, ciupercile feliate si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final adaugam si bulionul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Ghiveci cu ciuperci


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2 cepe potrivite

  • 2 ardei grasi rosii

  • 2 ardei bulgaresti

  • 3 linguri de ulei

  • 500 gr. ciuperci feliate (eu le-am avut congelate)

  • sare si piper dupa gust

  • patrunjel verde

  • 4 rosii

  • busuioc uscat; rozmarin dupa gust

  • 1 cutiuta mica pasta de rosii

Mod de preparare

  • Spalam legumele, curatam ceapa si ardeii.

    Tocam ceapa, o calim timp de 4-5 minute in ulei, adaugam ardeiul tocat si calim in continuare inca 5 minute. Condimentam mancarea dupa gust.

    Adaugam rosiile taiate, ciupercile feliate si lasam sa fiarba la foc mic. Spre final adaugam si bulionul, presaram patrunjel verde tocat si servim.

    Pofta buna!

     

Share