Diverse

Galuste cu pulpe de pui

Pui apa cu sare la fiert, pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa fiarba vreo 10-15 min.(cand sunt gata fietre trebuie sa fie exact ca si macaroanele). Dupa ce s-au fiert strecoara-le si punele deoparte.Intre timp separat

Galuste cu pulpe de pui

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui2 morcovi1 ceapa1/2 ardei rosu1/2 ardei verdesare. boia.piper, delikat,uleiPentru galuste:2 oua10 linguri fainaputina apa

Mod de preparare

  • Pui apa cu sare la fiert, pana fierbe apa faci galustele:adaugi faina intr-un castron si o amesteci cu ouale si cu putina apa. Aluatul nu trebuie sa-ti iasa nici tare si nici moale. Cand fierbe apa tai cu lingurita galustele in oala.Le lasi sa fiarba vreo 10-15 min.(cand sunt gata fietre trebuie sa fie exact ca si macaroanele). Dupa ce s-au fiert strecoara-le si punele deoparte.Intre timp separat in alta cratita pui uleiul,morcovii razuiti pe razatoarea mare, iar ardeii si ceapa taiate fasii.Cand aceastea s-au calit le codimentezi cu sare, delikat, boia si piper si adaugi pulpele de pui spalate.Adauga dupa aceea apa cat sa treaca peste pulpe si lasa-le sa fiarba.Dupa ce s-au fiert pulpele adauga galustele si ami lasa-le 2 min. pe foc.Va doresc pofta buna!Cui ii place smantana poate adauga 2-3 linguri de smantana in sos inainte sa adaugati galustele.

Share