Paste/pizza

Fusilli cu legume si chilli

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. Cand sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Dovlecelul se curata de coaja si de seminte apoi se taie feliute. Se pune la calit in uleiul incins si se amesteca din cand in cand. La fel se taie si ardeii si se pun in tigaie. Se sareaza putin si se lasa pana se inmoaie putin legumele. Se pune pasta chilli, se toarna bulionul si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga si zaharul. La final se pun pastele, se amesteca bine, se lasa impreuna 2-3 minute dupa care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc.Pofta buna!

Legumele nu se lasa foarte mult la calit, pentru a ramane usor crocante!

Se pregatesc repede si sunt bune si de post!

Fusilli cu legume si chilli

Ingrediente

  • 300 g fusilli 1/2 dovlecel 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde sare, piper ulei pt calit 300 ml bulion 1 lgt zahar 1/2 lgt pasta chilli frunzulite de busuioc

Mod de preparare

  • Se pregatesc repede si sunt bune si de post!

Share