Retete de prajituri

Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)

bune si tin mult timp

Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba

Fursecuri cu unt (Butterplätzchen)


Portii

20

portii


Timp preparare

32

minute


Timp gatire

32

minute

Ingrediente

  • 300g faina de buna calitate,

  • 100g zahar,

  • 200g unt,

  • 1 ou,

  • o priza sare,

  • 1 vanilie

Mod de preparare

  • Din toate ingredientele se framanta un aluat ,pana ce zaharul nu se mai simte la mana. Se face un sul care se impacheteaza in folie si se lasa in camara pana a doua zi, cand se intinde in foi care se decupeaza cu diferite forme.

    Se dau la cuptor la foc moderat pana se rumenesc putin de tot pe margine. Se lipesc cate doua cu marmelada sau nutela, apoi se dau cu glazura de ciocolata alba sau neagra si cu bombonele colorate. Se pastreaza in cutie cu capac.

Share