Deserturi

Fursecuri cu lamaie si alune

Se face aluatul amestecand si framantand toate ingredientele, apoi se infoliaza si se da o jumatate de ora la rece.Se scoate se imparte in doua si fiecare bucata se va intinde pe masa, pe suprafata de lucru si se va rula apoi sul.Cu un cutit taiem fursecurile si le modelam usor cu mana, in mijloc vom pune alune. le asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie pergament.Coacem pentru 15 sau 20 de minute la 180 de grade sau pana se rumenesc usor pe margine.Delicioase garantat!

Mmmmm…..atat pot sa va spun…restul va las sa ghiciti :))))

Fursecuri cu lamaie si alune

Ingrediente

  • 300 gr faina250 gr unt150 gr zahar brun( pudra)vanilie pudra( sau extract)coaja de lamaie1 lingura de zeama de lamaieo cescuta de alune de padure1 lingurita de praf de copt( stins cu cateva picaturi de lamaie)un praf de sare

Mod de preparare

  • Mmmmm…..atat pot sa va spun…restul va las sa ghiciti :))))

Share