Retete de prajituri

Fursecuri cu lămâie

1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul şi cu zahărul vanilat. Se adaugă făina şi migdalele pisate, se amestecă bine, apoi se adaugă zeama şi coaja de lămâie.. 2. Se toarnă fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins aproximativ 15 minute.. 3. Pentru glazură, se freacă untul cu zahărul până ce se topeşte tot zahărul. Glazura se toarn

Fursecuri cu lămâie


Timp preparare

40

minute


Timp gatire

15

minute

Ingrediente

  • 125 g margarină

  • 100 g zahăr pudră

  • 1 plic zahăr vanilat

  • 225 g făină

  • 50 g migdale

  • coajă de lămâie

  • 100 ml zeamă de lămâie

  • Pentru glazură

  • 150 g zahăr pudră vanilat

  • 100 g unt

  • zeamă de lămâie

Mod de preparare

  • 1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul şi cu zahărul vanilat. Se adaugă făina şi migdalele pisate, se amestecă bine, apoi se adaugă zeama şi coaja de lămâie.
  • 2. Se toarnă fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins aproximativ 15 minute.
  • 3. Pentru glazură, se freacă untul cu zahărul până ce se topeşte tot zahărul. Glazura se toarnă pe fursecurile răcite şi se poate orna cu bombonele.

Share