Dulciuri

Fursecuri cu ciocolata

Reteta o stiu de la mama mea si sper sa va placa la fel de mult ca si mine.

Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu.

Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina.

Se pune in tava gogoloaie mici.

Le lasam pana se rumenesc putin.


Fursecuri cu ciocolata


Portii

10

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 4 pahare de ulei (100 ml) goale de 1 deget

  • 4 pahare de zahar

  • 4 oua

  • 1 varf de cutit amoniac stins

  • 9 pahare faina goale de 1 deget

  • 1/2 tableta ciocolata (o spargem in bucati micute)

Mod de preparare

  • Se freaca uleiul cu zaharul, se adauga cate un ou si se amesteca mereu.

    Se pune un varf de cutit de amoniac stins, ciocolata maruntita, iar apoi treptat incorporam faina.

    Se pune in tava gogoloaie mici.

    Le lasam pana se rumenesc putin.


Share