Diverse

Friptura de pui cu usturoi la punga magica

Curatam si spalam pulpele,le taiem in bucati mai mici.Mixtul de condimente il punem intr-un vas si adaugam 2-3 linguri de ulei de masline,omogenizam si trecem pulpele prin acest mixt.Pentru ca tot fiersesem niste fasole sa o pun la congelator,am lut cca 300 de grame si le-am pus impreuna cu pulpele in punga magica.Am incalzit cuptorul,am gaurit din loc in loc punga si am lasat-o cca 1 ora la cuptor,ca sa se rumeneasca un pic,am desfacut punga si am mai lasat cca 10 min la cuptor.

focul l-am lasat la mediu..

Daca tot m-am pricopsit de la Delikat cu produse am zis sa le folosesc.Asa ca am pus in functiune punga magica si niste pulpe de pui in ea….

Friptura de pui cu usturoi la punga magica

Ingrediente

  • 2 pulpe mari cca 1 kg 300 g fasole fideluta fiarta 1 punga magica de la delikat 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

  • Daca tot m-am pricopsit de la Delikat cu produse am zis sa le folosesc.Asa ca am pus in functiune punga magica si niste pulpe de pui in ea….

Share