Diverse

Friptura de porc la cuptor cu legume

Se taie carnea in 4 sau 6 felii subtiri (eu le cumpar gata taiate) tinand cont ca in cuptor o sa se micsoreze destul de mult.Se curata si se spala bine toate legumele.Se taie in bucati potrivite legumele.In loc de varza de Bruxelles se pot adauga cartofi. Se adauga legumele si carnea intr-o tava. Se sareaza, se pun boabele de piper, rozmarinul, vinul, uleiul si apa peste carne si legume si se da la cuptor aproximativ o ora.Depinde de cuptorul fiecaruia.

O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

Friptura de porc la cuptor cu legume

Ingrediente

  • jumatate kg de carne de porc 2-3 prazi cativa catei de usturoi un ardei rosu 1 brocoli varza de bruxelle un morcov un pahar de vin alb sare rozmarin piper boabe ulei apa

Mod de preparare

  • O reteta foarte simpla si usor de facut. E o reteta inventata de mine, pot spune ca arunc totul in tava si las cuptorul sa faca restul. Sper sa va placa si voua atat de mult cat i-a placut sotului meu.

Share