Carne si fripturi

Friptura de porc

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat.Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa.Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade.Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti sau piure.Pofta buna!

Friptura de porc

Ingrediente

  • 6 bucati pulpa/fleica de porc 100 ml suc de rosii cateva linguri cu ulei condimente dupa gust: sare, piper macinat, piper boabe, busuioc si rozmarin

Mod de preparare

  • Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat.Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa.Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade.Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti sau piure.Pofta buna!

Share