Porc

Friptura de muschiulet la cuptor

O mancare gustoasa, simpla, iar carnea foarte frageda 🙂

Mai intai, transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate, diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.

Dam totul la cuptor, pentru 60-70 de minute. Din cand in cand, mai adaugam cate 1 cana de apa.

La final, presaram deasupra fripturii mararul tocat maru

Friptura de muschiulet la cuptor


Portii

6

portii


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc

  • 1 capatana de usturoi

  • 3 linguri pasta de tomate

  • sare

  • piper

  • ardei boia

  • delikat MAGGI de legume

  • marar

Mod de preparare

  • Mai intai, transam carnea si o punem in tava. Adaugam pasta de tomate, diluata cu o cana de apa. Presaram deasupra sare, piper, ardei boia si delikat ( optional). Usturoiul il curatam, il taiem marunt si il punem deasupra carnii.

    Dam totul la cuptor, pentru 60-70 de minute. Din cand in cand, mai adaugam cate 1 cana de apa.

    La final, presaram deasupra fripturii mararul tocat marunt.

    Pofta buna! Este o friptura foarte frageda si gustoasa.

Share