Oaie

Friptura de miel

hmm nu prea imi place carnea de miel dar am zis totusi sa nu lipseasca dupa masa pentru PASTI…

Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena…am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea…am bagat-o in cuptorul deja incins…cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti… spre final am adaugat cele 3 linguri de mus

Friptura de miel


Timp preparare

20

minute


Timp gatire

20

minute

Ingrediente

  • o pulpa de miel

  • 2 legaturi de ceapa verde

  • 1 ardei grasĀ 

  • patrunjel verde,telina verde

  • maghiran,piper,busuioc,sare,cimbru(uscate)

  • 2 cani vin alb

  • 3 linguri de mustar clasic

Mod de preparare

  • Am spalat carnea f bine,am sarat-o,piperat-o si am pus-o intr-o tava de yena…am tocat ceapa ,ardeiul ,patrunjelul si telina.am pus si restul condimentelor.am adaugat vinul si apa cat sa acopere toata carnea…am bagat-o in cuptorul deja incins…cat a stat la cuptor am intors-o cand pe-o parte cand pe alta ca sa se rumeneasca bine pe ambele parti… spre final am adaugat cele 3 linguri de mustar ,pe care le-am amestecat cu putin sos din tava cat sa se omogenizeze si am adaugat peste friptura..sosuletul are un gust … O BUNATATE pe care o preparam de Pasti!!!!

     

     

Share