Carne si fripturi

Friptura de miel la cuptor

Luam o tava la care ne poate intra coasta intreagaAdaugam uleiul si carnea.Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin- usturoiul taiat marunt-sare-piper-berea-foile de dafinRasturnam peste carne Bagam la frigider toata noaptea…tava fiind acoperita.Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.Servim dupa plac cu gar

Friptura de miel la cuptor

Ingrediente

  • *1 coasta de miel aprox 1 kg*1 cutie bere sau vin*2 fire rozmarin*1 capatina usturoi*2 foi de dafin*50 ml ulei masline*sare*piper

Mod de preparare

  • Luam o tava la care ne poate intra coasta intreagaAdaugam uleiul si carnea.Facem un bait din:-frunzele de rozmarin taiate fin- usturoiul taiat marunt-sare-piper-berea-foile de dafinRasturnam peste carne Bagam la frigider toata noaptea…tava fiind acoperita.Apoi bagam la cuptor in prealabil incins la 210 grade 1 ora.In timpul coacerii mai luam din zeama si punem peste carne.Servim dupa plac cu garnitura de piure,salata sau cu ce doriti.Pofta buna!Ne ies 4 porti.Observatii:carnea daca este lasata la macerat va fii mult mai frageda.

Share