Carne si fripturi

Friptura de miel

Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin, condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe

Friptura de miel

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel cateva fire de ceapa verde usturoi verde usturoi uscat cimbru romanesc 1-2 linguri pasta de tomate 2 cani de vin rosu vegeta piper proaspat macinat curry boia condimente pentru miel ulei de masline oregano

Mod de preparare

  • Pulpa se cresteaza si se impaneaza cu usturoi. Se face un amestec din ulei, vin, condimente si se maseaza carnea dupa care se pune intr-o punga speciala impreuna cu baitul, usturoiul zdrobit cu lama unui cutin, ceapa si usturoiul verde taiate potrivit, cimbru, si se leaga punga, si se lasa la marinat in frigider pana a doua zi. Se da apoi la cuptor cu tot cu zeama si putina apa cat s-o acopere pe jumatate si spre sfarsit se amesteca sosul cu pasta de rosii. Se stropeste mereu carnea cu soul format in tava.

Share