Carne si fripturi

Friptura aromata cu cartofi noi si ceapa pane

Friptura aromata se face la wok .Se taie carnea cubulete, se condimenteaza cu sare, piper, boia, fenicul si boabe de coriandru . Se pune in wok se pune apa si se lasa la fiert pana scade si incepe sa se rumeneasca.Cartofii se curata si se taie, se prajesc in ulei incins.Ceapa pane:Ceapa se curata si se taie rondele, se da prin faina, prin, ou, prin pesmet si se prajeste.

Se poate face si cu carne de pui . Pesmetul se poate inlocui.

Un succes! 😀 Tot am auzit de ceapa pane si am zis sa incerc si eu

Friptura aromata cu cartofi noi si ceapa pane

Ingrediente

  • 5-6 cartofi noi 300 gr fleica de porc coriandru fenicul sare 200 ml apa piper boia 1 ou faina o ceapa pesmet

Mod de preparare

  • Un succes! 😀 Tot am auzit de ceapa pane si am zis sa incerc si eu

Share