Pui

Frigarui de pui mediteraneene

Va plac frigaruile? Daca da, alegeti aceste frigarui cu arome mediteraneene, usor de facut, rapide si foarte gustoase!

Se spala pieptul de pui se scurge de apa intr-un prosop de hartie, se taie fasii si apoi bucati pentru frigarui.

La blender se pun verdeturile si se toaca, se adauga uleiul de masline, zeama de lime, sarea si piperul si se amesteca bine.

Se ung bucatile de pui si daca avem timp lasam la rece la marinat minim o ora.

Pregatim frigaruile alternand in tepusa bucatile de carn

Frigarui de pui mediteraneene


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui

  • 1 mana de busuioc proaspat

  • 1 buchetel de menta proaspata

  • 1 buchetel de salvie proaspata

  • 1/2 lingurita de rozmarin macinat

  • 1 lingurita de praf de usturoi

  • zeama de la o lime

  • 2 linguri ulei de masline

  • sare de mare

  • piper negru macinat

  • 1 ardei gras rosu( portocaliu)

  • ulei de palmier sau de masline pentru uns gratarul

Mod de preparare

  • Se spala pieptul de pui se scurge de apa intr-un prosop de hartie, se taie fasii si apoi bucati pentru frigarui.

    La blender se pun verdeturile si se toaca, se adauga uleiul de masline, zeama de lime, sarea si piperul si se amesteca bine.

    Se ung bucatile de pui si daca avem timp lasam la rece la marinat minim o ora.

    Pregatim frigaruile alternand in tepusa bucatile de carne cu cele de ardei gras.

    Frigem pe gratarul incins uns cu putin ulei( de palmier, masline etc), pana se rumenesc frumos.

    Decoram cu o frunza de busuioc.

    Pofta buna cu gandul la o baie in Mediterana…

     

     

Share