Carne si fripturi

Frigarui cu piept de pui

Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o oraSe curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari. Se spala si se taie ardeiul in bucati mai mari Se taie slanina in cubuletePe betele de frigarui se insira carnea, ciupercile, ardeiul si slaninaIntr-o tava se pune putina a

Frigarui cu piept de pui

Ingrediente

  • Un piept de pui 10-15 ciuperci champinion Un ardei gras rosu Slanina Marinata pentru carne: o lingura de otet zeama de la o portocala ardei iute ulei o lingurita de mustar sare, piper rozmarin condimente de pui

Mod de preparare

  • Se taie pieptul de pui in bucati potrivite. Se amesteca ingredientele pentru marinata si se pune carnea, se lasa la frigider cel putin o oraSe curata ciupercile si se taie pe jumatate sau in sferturi daca sunt mai mari. Se spala si se taie ardeiul in bucati mai mari Se taie slanina in cubuletePe betele de frigarui se insira carnea, ciupercile, ardeiul si slaninaIntr-o tava se pune putina apa si se aseaza frigaruile pe marginea tavii fara sa atinga apa. Se baga la cuptorul preincalzitSe servesc cu cartofi prajiti sau la cuptor

Share