Aperitive / Garnituri

Fresh

1. Se spală foarte bine roşiile cherry. Se ia mozarella şi se împarte în bucăţi, iar apoi se modelează în aşa fel încât să iasă mai mulţi “bulgăraşi”.. 2. Se iau beţişoarele, pe care se pun alternativ câte o roşie cherry şi câte un “bulgăraş”, apoi se presară rozmarinul uscat.

Fresh


Timp preparare

10

minute


Timp gatire

5

minute

Ingrediente

  • 16 roşii cherry

  • 300 g mozzarella

  • rozmarin uscat

  • 8 beţe de frigărui

Mod de preparare

  • 1. Se spală foarte bine roşiile cherry. Se ia mozarella şi se împarte în bucăţi, iar apoi se modelează în aşa fel încât să iasă mai mulţi “bulgăraşi”.
  • 2. Se iau beţişoarele, pe care se pun alternativ câte o roşie cherry şi câte un “bulgăraş”, apoi se presară rozmarinul uscat.

Share