Diverse

Freekeh cu ardei copt, porumb, mazare si branza feta

O mancare delicioasa si satioasa.

Gatim freekeh conform instructiunilor de pe ambalaj. Il trecem sub jet de apa rece si lasam la scurs intr-o strecuratoare.. Intr-o alta craticioara, oparim mazarea timp de 2 minute. O trecem sub jet de apa rece si lasam la scurs.. Taiem ardeii copti si branza feta in cubulete.. Facem un sos din ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, pudra de usturoi si fulgi de ardei iute.. Trans

Freekeh cu ardei copt, porumb, mazare si branza feta


Portii

4

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 150 gr freekeh

  • 80 gr porumb dulce din conserva

  • 100 gr mazare congelata

  • 2 buc ardei copt

  • 150 gr branza Feta

  • 1 lingura ulei de masline extravirgin

  • dupa gust suc de lamaie

  • dupa gust sare

  • dupa gust piper

  • dupa gust pudra de usturoi

  • dupa gust fulgi de ardei iute

Mod de preparare

  • Gatim freekeh conform instructiunilor de pe ambalaj. Il trecem sub jet de apa rece si lasam la scurs intr-o strecuratoare.
  • Intr-o alta craticioara, oparim mazarea timp de 2 minute. O trecem sub jet de apa rece si lasam la scurs.
  • Taiem ardeii copti si branza feta in cubulete.
  • Facem un sos din ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, sare, piper, pudra de usturoi si fulgi de ardei iute.
  • Transferam freekeh in bolul de salata. Adaugam mazarea, boabele de porumb bine scurse si ardeiul copt. Amestecam ingredientele. Adaugam sosul si omogenizam. Presaram pe deasupra cubulete de branza Feta.

Share