Deserturi

Foietaj impletit cu branza dulce si branza sarata

Am pregatit aluatul foietaj dupa reteta de aici.Am pregatit cele doua umpluturi.Am intins doua foi.Pe mijlocul fiecaruia am pus umplutura si am crestat marginile asa cum se vede din foto.Am impletit fasiile taiate inchizand capetele sa nu iasa umplutura.Am pus tava in cuptorul preincalzit cam 45 de minute.La inceput am lasat focul mai mare ca aluatul sa inceapa sa se infoaie ,apoi am mai redus focul. Pofta buna!!!!

Dupa cum stiti aluatul foietaj necesita un timp indelungat de preparare daca il pregatiti acasa,dar este mult mai bun decat cel cumparat din comert.Asa ca mi-a luat ceva timp prepararea acestui aperitiv sau desert,pentru ca am decis sa pun o umplutura dulce si una sarata.Si uite asa s-a evaporat o zi intreaga.

Foietaj impletit cu branza dulce si branza sarata

Ingrediente

  • Aluat de foietaj cu osanzaPentru umplutura dulce: 250 g branza de vaci 3 linguri zahar Stafide inmuiate in rom VaniliePentru umplutura sarata: 250 g branza de vaci 150 g muschi file Marar verde Sare Zahar pudra pentru foietajul cu branza dulce

Mod de preparare

  • Dupa cum stiti aluatul foietaj necesita un timp indelungat de preparare daca il pregatiti acasa,dar este mult mai bun decat cel cumparat din comert.Asa ca mi-a luat ceva timp prepararea acestui aperitiv sau desert,pentru ca am decis sa pun o umplutura dulce si una sarata.Si uite asa s-a evaporat o zi intreaga.

Share