Deserturi

Foietaj cu rahat

Lasam aluatul foietaj sa se dezghete la temperatura camerei.Desfacem foietajul pe masa de lucru, taiem patrate de marimea dorita.Rahatul se taie fasii de marimea diagonalei patratelor de aluat.Asezam pe diagonala fasiile de rahat,apoi unim capetele opuse,vezi foto.Preincalzim cuptorul la 200 grade.Tapetam tava cu folie de teflon sau hartie de copt.Asezam rulourile in tava cu spatiu intre ele, dam la cuptor pana se umfla si se rumenesc frumos.Cand sunt coapte le scoatem din tava pe un platou si le pudram cu zahar farin.Pofta buna!

Un desert la care se folosesc doar trei ingrediente,care se prepara usor si destul de repede.

Foietaj cu rahat

Ingrediente

  • 800gr. foietaj din comert 200 gr. rahat 50 gr. zahar pudra

Mod de preparare

  • Un desert la care se folosesc doar trei ingrediente,care se prepara usor si destul de repede.

Share