Carne si fripturi

Fleica la tava

Feliile de fleica se pun in o tava .Curatati si feliati usturoiul .Se presara feliute de usturoi, boia si pasta de ardei . Sarati .Adaugati apa si vinul .Dati tava cu fleica la cuptorul incins .Intoarceti din cand in cand carnea sa se rumeneasca pe ambele parti .Este gata cand este rumenita putin crocanta si are o frumoasa culoare rosiatica .Serviti cu garnitura de pireu de cartofi si muraturi preferate .

Cautati la macelarie fleica gata feliata, astfel veti putea alege bucatile mai slabe . Daca ati lua bucata intreaga ati putea avea surprize, fiind prea grasa in interior .

Fleica cu straturile ei intercalate carne, grasime, soric este delicioasa preparata pana se rumeneste . Asa sa se topeasca in gura,insotita de muraturi . Imagini multe nu sunt nici la final ca nu mult a fost pana ce a disparut . Abracadabra :)))

Fleica la tava

Ingrediente

  • 1 kg fleica porc feliata 8 catei usturoi 1 pahar apa 1 pahar vin 1 lingurita boia 1/2 lingurita,,Eros Pista -pasta iute de ardei rosu sare

Mod de preparare

  • Fleica cu straturile ei intercalate carne, grasime, soric este delicioasa preparata pana se rumeneste . Asa sa se topeasca in gura,insotita de muraturi . Imagini multe nu sunt nici la final ca nu mult a fost pana ce a disparut . Abracadabra :)))

Share