Pangasius

File de pangasius cu fasole

Am incercat ceva ce nu am mancat si nu am auzit sa fi gatit cineva in Romania,dar mi-a placut foarte mult.

Intr-o cratita se caleste ceapa impreuna cu ardeiul.Spre sfarsit se adauga patrunjelul, sarea,piperul si se stinge cu vinul alb.

Intr-o alta cratita se fierbe fasolea peste care se adauga pestele si se fierbe timp de 10 min. fara a amesteca.La sfarsit se adauga preparatul anterior si se amesteca totul.

File de pangasius cu fasole


Portii

2

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 2 buc. file pangasius mari taiate pe jumatate

  • 1 cutie fasole alba deja fiarta

  • 1 ceapa medie

  • 1 ardei rosu

  • cateva fire de patrunjel

  • 150 ml vin alb

  • ulei de masline

  • sare si piper

Mod de preparare

  • Intr-o cratita se caleste ceapa impreuna cu ardeiul.Spre sfarsit se adauga patrunjelul, sarea,piperul si se stinge cu vinul alb.

    Intr-o alta cratita se fierbe fasolea peste care se adauga pestele si se fierbe timp de 10 min. fara a amesteca.La sfarsit se adauga preparatul anterior si se amesteca totul.

Share