Carne si fripturi

Ficatei cu mamaliga

Am spalat ficateii bine de tot si i-am pus in vasul acela care functioneaza cu apa pe foc ( nu mancam prajit, ori il face fript pe un gratar, ori asa). Pentru mamaliga se pune apa pe foc cu sare si putin ulei; dupa 10 minute am adaugat malaiul si am amestecat energic cu ajutorul telulul ( mie imi place mai moale mamaliga)….ne dam seama ca e gata atunci cand se va desprinde de pe fundul cratitei. Pentru mujdei am curatat usturoiul, l-am pisat si l-am frecat cu ulei, turnand putin cate putin si amestecand in acelasi sens pentru a nu se taia.

Daca aveti intalnire dupa nu va recomand 😀 Am pus muuuuult mujdei pentru sanatate 🙂 Va ofer bonus si o portie de mamaliguta cu smantana si branzica!

Ficatei cu mamaliga

Ingrediente

  • un pachet de ficatei malai sare, ulei usturoi

Mod de preparare

  • Daca aveti intalnire dupa nu va recomand 😀 Am pus muuuuult mujdei pentru sanatate 🙂 Va ofer bonus si o portie de mamaliguta cu smantana si branzica!

Share