Mancaruri de legume

Fenicul in sos de rosii

Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul.

Potrivim de sare si piper.

Lasam la foc mic pina ce sosul scade .

La urma presaram patrunjel toca

Fenicul in sos de rosii


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • 4 buc fenicul

  • 200 gr bulion rosii

  • ceapa

  • patrunjel

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Fenicul se curata  si se taie in patru.Se pune la fiert in apa cu sare pentru 10 minute.

    Separat intr-o tigaie punem la calit ceapa tocata marunt.Cind aceasta s-a calit adaugam feniculul scurs de apa.Lasam sa se caleasca citeva minute dupa care adaugam bulionul.

    Potrivim de sare si piper.

    Lasam la foc mic pina ce sosul scade .

    La urma presaram patrunjel tocat.

    Se serveste cald.

Share